Comentariu controversat al unui cunoscut preot!

Comentariu controversat făcut de un cunoscut preot, la un eveniment organizat de studenții creștin-ortodocși din România. Preotul Nicolae Tănase a afirmat că „fetele frumoase” care cad pradă unor agresori sexuali sunt și ele vinovate și chiar a sugerat că ar trebui să fie și ele judecate.

Preotul Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, a declarat, la n cadrul unei conferințe organizate de Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) că fetele frumoase, care atrag băieții, nu sunt nevinovate și că ar trebui și ele judecate.

„Fetele frumoase atrag băieți și, pe urmă, băieții intră în pușcărie că au tras de fete. Vor fi condamnați și vor face pușcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate. Trebuie luate și ele la judecată. Dacă el face 6 ani de pușcărie, să facă și ea 3-4 luni. De ce? Păi, ăsta nu s-a agățat așa, oricum de ea. S-a agățat pentru că i-a sărit în ochi într-un chip special.

De aceea, creștinele noastre aveau comportamentul lor. Erau foarte atractive, dar aveau un anumit comportament în mers, în gândire, în priviri…”, a spus preotul Nicolae Tănase, potrivit Dobrogea Live.

Conform doxologia.ro, preotul Nicolae Tănase a ridicat o biserică în plin comunism și a consolidat comunitatea de credincioși. Apoi, după Revoluția din 1989, părintele a început să predice pentru viață. Conștient de faptul că unele tinere nu-și permiteau un copil din motive socio-economice a înființat, în 1994, Asociația Pro Vita. Pentru Viață! Această asociație a primit în grija ei, pentru un timp sau definitiv, copiii salvați de la avort, dar și orfani și copii ai străzii.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri