Cântăreața transgender Naomy a murit la 47 de ani

Naomy, cântăreața transgender care a participat la Selecția Națională a României la Eurovision, a murit la 47 de ani, după ce a suferit un AVC.

Se afla internată într-un spital din Germania.

Vestea a fost dată de o persoană apropiată acesteia.

„Cu inima grea, vă anunț că NAOMY  a trecut în liniște in cursul serii de azi 19 Aprilie 2024 
Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o in România și  vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi
Odihna linsitita Regino”, a scris Antonella, prietena acesteia pe contul de Facebook.

Cine a fost Naomy

Naomy a fost o cântăreață, compozitoare și actriță transgender din România. A avut o multitudine de apariții la concursurile de muzică și a câștigat 75 de premii din 103 participări. În 2014, celebritatea i-a crescut după ce a participat la Selecția Națională pentru Eurovision cu piesa „Dacă tu iubești” scrisă de Rareș Borcea și compusă de Jimi Laco.

A avut o copilărie grea. A fost abandonată de părinți la doar trei zile după ce a venit pe lume și a crescut într-un orfelinat din Luduș, unde a sta până la vârsta de 15 ani. A avut o pasiune pentru muzică de la o vârstă fragedă. A studiat la Școala Populară de Artă, la secțiunea canto, din Târgu Mureș. În 1992 s-a mutat în București, unde a continuat cu muzica.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri