Copac doborât pe șine din cauza zăpezii, oameni blocați în tren

Ninge de ore bune în mai multe zone din țară, în plină primăvară, după temperaturile de peste 30 de grade Celsius. Din cauza zăpezii, circulația feroviară a fost oprită temporar pe Valea Jiului, după ce un copac a căzut pe șinele de tren. Totodată, la Rânca, autoritățile au ieșit cu autospeciale pentru a înlătura zăpada de pe carosabil, dar și pentru a împrăștia pe șosele material antiderapant. În același timp, la Straja, Petroșani sau Olt s-a așternut un strat consistent de zăpadă. 

Un tren cu călători a fost oprit brusc în zona Văii Jiului după ce un copac a căzut pe șine, din cauza zăpezii. Autoritățile au intervenit de urgență pentru a elibera zona afectată. Din fericire, nu s-au raportat victime.

Imagine

La Rânca, stratul de zăpadă trece deja de 15 centimetri. Autoritățile au interveit cu autospeciale pentru a înlătura zăpada de pe carosabil și pentru a împrăștia pe șosele material antiderapant.

Imagine

În același timp, la Straja, Petroșani sau Olt s-a așternut un strat consistent de zăpadă.

Metorologii anunță că în următoarea perioada vremea rămâne rece, cu multe ploi.

„Ceea ce se întâmplă în aceste zile este această dereglare climatică mondială, trebuie să ne așteptam în următoarele zile la continuarea acestei tendințe a temperaturilor sub norma anuală, zile ploioase”, spune climatologul Mircea Duțu.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri