Marcel Ciolacu spune că își va cere iertare toată viața de la Cătălin Cîrstoiu pentru situația în care a fost pus

Marcel Ciolacu i-a cerut scuze lui Cătălin Cîrstoiu pentru că a fost unul dintre cei care l-au convins să intre în cursa pentru Primăria Capitalei. Prim ministrul a declarat că își va cere iertare toată viața de la acesta pentru situația în care a fost pus după ce coaliția a decis să meargă mai departe cu candidați separați. 

Marcel Ciolacu a spus că bucureștenii și-au dorit altceva, motiv pentru care s-a ajuns la îndepărtarea lui Cîrstoiu din cursă. Candidatura medicului ar fi făcut din PSD un arbitru între Cristian Popescu Piedone și Nicușor Dan, a mai spus acesta.

Mai mult, prim ministrul a spus că nici Cîrstoiu nu și-ar fi mai dorit să continue după reacțiile și scandalurile din ultima vreme, în ciuda faptului că mereu a susținut că se menține pe poziții și că nu vrea să renunțe. 

Ciolacu, despre Cîrstoiu: „Îmi pare rău că în două săptămâni a devenit bin Laden”

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, şi-a exprimat convingerea că Gabriela Firea, anunţată drept candidatul social-democraţilor la Primăria Capitalei, va câştiga alegerile de la Bucureşti pentru funcţia de primar general.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri