Dosarul 2 mai. Înregistrarea din sala de judecată AUDIO

Realitatea PLUS a obținut înregistrarea halucinantă a momentului în care magistrata Ancuța Popoviciu, cea care judecă cazul tinerilor morți la 2 Mai, întreabă în sala de judecată dacă Sebastian Olariu, una dintre victimele lui Vlad Pascu, este în sală. Reamintim că în urmă cu 2 zile, ea a fost audiată, după ce i-a sfidat constant pe părinții îndoliați, mestecând gumă în fața lor și întrebând dacă unul dintre morți este în sala de judecată. Cu toate acestea, magistrata a scăpat de suspendare și va judeca în continuare cazul drogatului criminal. 

În înregistrare se poate auzi momentul halucinant în care judecătoarea din dosarul 2 Mai, Ancuța Popoviciu, i-a întrebat pe păriți, în sala de judecată, dacă unul dintre tinerii morți în accidentul produs de Vlad Pascu este prezent.

Judecătoare: Olariu Andrei Sebastian? E prezent?

Din sală: Este persoana decedată! Cum? E una dintre victimele decedate!
Judecătoare: Vreau doar să iau buletinul de la prezență.
Judecătoare: A decedat o victimă?
Judecătoare: Îmi lipsesc câteva buletine și vreau să văd cine e prezent, să nu îl mai cităm la următorul termen, de asta întrebam.
Olariu Valentin? Este prezent și sunteți dumneavoastră avocat.
Judecătoare: Pentru inculpat nu mai e nimeni prezent?

După acest incident, părinții au cerut suspendarea judecătoarei. Zilele trecute Ancuța Popoviciu a fost audiată, însă autoritățile au decis că aceasta scapă de suspendare și va judeca în continuare cazul drogatului criminal.

La ieșirea de la instanță, judecătoarea a stat mai bine de un minut în fața reporterilor fără să răspundă zecilor de întrebări pe care i le puneau jurnaliștii.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri