Victorie dramatică pentru CFR Cluj, 2-1 cu Sepsi OSK, în play-off-ul Superligii

CFR Cluj a obţinut o victorie dramatică, 2-1 (1-1) cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Superligii de fotbal.

Gazdele au câştigat graţie unui gol marcat de croatul Karlo Muhar (90+6), din pasa lui Omar El Kaddouri, după ce Sepsi OSK a jucat mai bine de o repriză în nouă oameni.

CFR a deschis scorul prin Muhar (6), dar covăsnenii au egalat din penalty, prin Isnik Alimi (20), după ce Alin Fică l-a faultat în careu pe Marius Ştefănescu.

Sepsi OSK a rămas în zece după ce Darius Oroian a primit al doilea cartonaş galben (21), oaspeţii rămânând în nouă după ce Florin Ştefan a văzut direct cartonaş roşu la un fault asupra lui Peter Michael, în poziţie de ultim apărător (45+2).

Oaspeţii s-au apărat eroi, în faţa unei echipe lipsite de inspiraţie şi clarviziune, care a avut totuşi câteva ocazii mari. Philip Otele a trimis în bară (57), Durel Avounou a ratat două situaţii bune (70, 74), iar şutul lui Daniel Bîrligea a fost deviat în bară de portarul Roland Niczuly (84).

CFR a obţinut a treia sa victorie din play-off şi a urcat pe locul secund, în timp ce Sepsi OSK este la al treilea eşec.

În meciurile directe din sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, CFR cu 3-0, iar Sepsi cu 2-1, iar în play-off, la Sfântu Gheorghe a fost 1-1.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri