De ce a funcționat Ferma Dacilor atâți ani fără autorizație la incendiu

Detalii halucinante ies la iveală în cazul Fermei Dacilor acolo unde 7 oameni au murit de Crăciun în urma unui incendiu devastator. Complexul turistic ar fi funcționat ani la rând fără autorizație de securitate, asta pentru că pompierii care ar fi trebuit să închidă localul pentru neregulile găsite preferau să accepte mici atenții. 

Lăzi cu sticle de vin sau mobilă la preț redus, ar fi doar câteva dintre lucrurile primite de aceștia pentru a trece cu vederea ilegalitățile.

Incendiul de la Ferma Dacilor | Primarul și fostul primar, puși sub control judiciar. O funcționară, reținută pe 24 de ore

Fostul șef al ISU Prahova ar fi fost cel care își determina subalternii să nu ia măsuri, arată ancheta. Mai mult, potrivit procurorilor, patronul fermei dacilor, Cornel Dinicu i-ar fi oferit fostului șef ISU și o masă de protocol. Înalta Curte de Casație și Jutiție a decis ca Tribunalul Militar București să judece cererea procurorilor de redeschidere a urmăririi penale pe numele colonelului Tiberiu Elisei Dumitru, fost șef ISU. Acesta este acuzat de luare de mită în cazul Fermei Dacilor. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri