Florin Piersic se află sub observație medicală la spitalul Matei Balș

Apar noi informații exclusive despre starea de sănătatea a marelui actor Florin Piersic. Acesta a fost văzut de medicii cardiologi și ortopezi în această dimineață. Florin Piersic a fost transferat de urgență la Institutul Matei Balș din Capitală, după operația la inimă efectuată de medicii de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Acesta a fost operat chiar în ziua de Paște, iar acum potrivit unor surse ar suferi de septicemie și primește antibiotice în permanență.

Maestrul Florin Piersic a cerut împreună cu familia să fie transferat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, după ce în ziua de Paște a suferit o operație la inimă. Marele actor a fost transferat cu un avion SMURD tocmai din Ungaria. Aeronava participa la un exercițiu NATO. Maestrul Florin Piersic a transmis un mesaj pentru toți admiratorii săi.

„Maestru Florin Piersic doreste sa transmita ganduri bune pentru toti admiratorii dumnealui si sa ii asigure ca „este pe maini bune”. Începand din momentul internarii, 07 MAI ora 22:30, D-nul Florin Piersic se afla intr-o evaluare complexa legata de procesul infectios, care presupune abordare multidisciplinara(ortopedica, cardiologica).

Este stabil la acest moment si se afla sub stricta supraveghere medicala. Nu putem face afirmații privitoare le evoluție, ținând cont de vârstă și de comorbiditati. Vom revenii cu detalii ulterior”, au transmis reprezentanții spitalului Matei Balș.

Maestrul Florin Piersic se află în stare stabilă, iar medicii spun că arată mult mai bine față de acum 5 zile, semn că maestrul are toate șansele să se recupereze. Oamenii așteaptă cu sufletul la gură ca marele actor să revină cât mai repede pe scenă.

În urmă cu două săptămâni actorul în vârstă de 88 de ani a fost operat la genunchi după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol. Familia, fanii, cât și colegii de breaslă se roagă pentru maestrul Florin Piersic care trece printr-o mare cumpănă. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri