Claudiu Târziu: Politica AUR e una a iubirii. Cei care ni se împotrivesc sunt duşmanii dragostei

Caravana „Patrioţi în Europa”, organizată de AUR pentru prezentarea candidaţilor la alegerile din 9 iunie, s-a aflat, sâmbătă, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Preşedintele Consiliului naţional de conducere al partidului, Claudiu Târziu, le-a cerut celor prezenţi să aleagă candidaţii formaţiunii la alegerile locale şi europarlamentare şi a mai spus că „politica AUR este una a iubirii”, iar cei care se opun partidului nu sunt decât „duşmanii dragostei”.

„Europa întreagă trece printr-o mare cumpănă, într-un moment în care e nevoie ca apărătorii patriei române să se unească şi să lupte împreună, dincolo de toate diferenţele, dincolo de toate animozităţile, dincolo de orice ar putea să ne despartă, cu gândul numai la ceea ce ne poate uni. Şi ce ne poate uni mai mult decât patriotismul, care este dragostea de patrie, dragostea de ţară. Naţionalismul este dragostea de neam şi această dragoste ne animă pe noi toţi cei care facem parte din mişcarea de renaştere naţională, a cărei expresie politică este Partidul AUR”, a afirmat Claudiu Târziu.

El a mai spus că „familismul, această dragoste pentru familie, acest imbold de a constitui şi de a ocroti familia, ca şi creştinismul, care este în fibra noastră naţională, care este sufletul românesc, care este dragostea pentru Dumnezeu, înseamnă AUR”.

„Familie, naţiune, credinţă şi libertate. Noi am pus aceste valori pe steagul nostru, nu ca pe nişte lozinci, ci ca pe un crez. Ele reprezintă exact ce simţim. Iar ele ne fac să facem o politică a dragostei, nu una a urii. Pentru că toate mustesc de dragoste, toate izvorăsc din dragoste şi toate sunt duse mai departe cu dragoste. Politica AUR este deci una a iubirii. Iar toţi cei care ni se opun, toţi cei care ne acuză, toţi cei care ni se împotrivesc, nu sunt decât duşmanii dragostei”, a mai spus Claudiu Târziu, care candidează pentru Parlamentul European pe data de 9 iunie.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri