George Simion, victorie în procesul cu Marian Oprișan, fostul baron de Vrancea

Liderul AUR, George Simion, a lansat un val de atacuri dure și jigniri la adresa premierului Marcel Ciolacu, în timpul unei conferințe. Acesta l-a numit pe premier „ciung” și „covrigar”. Atacul vine după ce tot George Simion a câștigat și în apel procesul cu Marian Oprișan, fost președinte al CJ Vrancea, colegul actual de partid al lui Marcel Ciolacu. Simion publicase imagini cu impresionantul domeniu care ar aparține familiei Oprișan, iar fostul președinte al CJ l-a dat în judecată și a cerut daune de 2,5 milioane de euro. 

„Este timpul să luptăm pentru ce este al nostru și împotriva celor care ne jignesc, cum este acest vremelnic prim-ministru al lui Klaus Werner Iohannis, acest Ciolac, acest ciung care i-a jignit pe moldoveni” – este atacul pe care George Simion l-a lansat la adresa premierului, în timpul unei conferințe.

„Toată lumea ne jefuiește, cine apucă și cine nu apucă, toți ciungii, toți Ciolacii, toți varanii. Și noi trbuie să zâmbim până la capăt și să le mulțumim asupritorilor, că doar avem creștere economică record și suntem tigrii Europei, conform covrigarului Marcel”, a mai spus Simion.

Totodată, liderul AUR a obținut și o victorie în instanță împotriva colegului lui Marcel Ciolacu, Marian Oprișan, vicepreședintele CJ Vrancea, care voia despăgubiri de peste 2,5 milioane de euro din partea lui George Simion.

 

Liderul AUR a publicat aceste imagini cu domeniul impresionant care îi aparține, în acte, mamei lui Marian Oprișan. Totul a plecat de la celebra declarație a lui Oprișan, care spunea ”Mama mea sunt eu”.

„Dincolo de acest zid impozant și de cele 4 intrări în fața cărora am protestat în 2020 este esența furtului României din ultimii 33 de ani. 

Dar în continuare hulpav, Marian Oprișan își pregătește întoarcerea, ca să fure pentru el, pentru mama lui, pentru amanta lui, fosta lui secretară, pe care a luat-o acum de nevastă”, spune Simion.

Conform informațiilor postate de George Simion, toată averea lui Oprișan este trecută pe numele mamei sale, care, pensionară fiind, are venituri de 4 milioane de euro. 

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

Sursa: Realitatea din AUR

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri