Când va fi redeschis circulației Transfăgărășanul?

Transfăgărăşanul va fi redeschis curând circulaţiei. DRDP Braşov anunţă că sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru redeschiderea circulaţiei pe cel mai spectaculos drum din România.

Pregătirile pentru redeschiderea circulaţiei pe Transfăgărăşan sunt aproape de finalizare. Se îndepărtează ultimele petice de zăpadă şi se instalează indicatoare rutiere şi parapet de siguranţă.

Drumarii fac ultimele pregătiri pentru redeschiderea circulaţiei pe DN 7 C, Transfăgărăşan, pe sectorul de drum cuprins între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă.

Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pe Transfăgărășan! În acest moment lucrăm la îndepărtarea ultimelor petice de zăpadă”, au anunţat reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

Aceştia anunţă, de asemenea, că se fac reparaţii la partea carosabilă, se instalează indicatoare rutiere şi parapet de siguranţă.

Mult a fost, puţin a rămas”, au mai transmis drumarii.

În ultimele săptămâni, aceştia au lucrat cu mai multe utilaje pentru a îndepărta zăpada, care în unele locuri a avut şi patru metri înălţime.

Crculaţia pe DN 7 C, Transfăgărăşan, este închisă, între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă.

DRDP Braşov a precizat că Transfăgărăşanul ar putea fi redeschis traficului la mijlocul lunii iunie.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri