Cum a fost omorâtă Raisa, copila de doi ani, de către vărul criminal. Detalii șocante din anchetă

Un caz șocant a avut loc în Dolj, unde Raisa Maria Nicoleta Stan, o fetiță de doar doi ani și cinci luni, a fost găsită moartă după ce fusese dată dispărută. Anchetatorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au stabilit că ucigașul este chiar verișorul ei, un adolescent de 15 ani, pe nume Codreanu Nicolas Masi. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Cum a fost omorâtă Raisa din Dolj

Luni, poliția a fost alertată cu privire la dispariția Raisei, suspectând imediat că ar fi fost victima unor acțiuni violente. După căutări intense, trupul micuței a fost descoperit într-o zonă cu vegetație densă, în spatele imobilului unde fusese văzută ultima dată în viață.  Autopsia medico-legală a confirmat că moartea fetiței a fost una violentă, cauzată de hemoragie internă și externă, precum și de asfixiere mecanică prin strangulare. Raisa avea multiple plăgi penetrante, semne clare ale unei agresiuni brutale.

„În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului, iar în urma acesteia s-a stabilit faptul că moartea minorei a fost una violentă şi s-a datorat hemoragiei interne şi externe, provocată de un politraumatism cu multiple plăgi, dintre care unele penetrante, dar şi asfixiei mecanice prin strangulare. În urma administrării mai multor mijloace de probă, s-a conturat ipoteza conform căreia minorul Codreanu Nicolas Masi, în vârstă de 15 ani, a fost persoana care a produs leziunile de violenţă menţionate anterior, în urma cărora a rezultat decesul victimei Stan Raisa Maria Nicoleta”, au precizat procurorii.

Dovezile care îl dau de gol pe vărul criminal

Procurorii au găsit sângele Raisei pe hainele băiatului de 15 ani. Expertiza genetică efectuată asupra unui obiect vestimentar ridicat de la Codreanu Nicolas Masi a fost crucială. 

Analizele au confirmat că urmele de sânge de pe hainele băiatului aparțineau victimei. Pe baza probelor strânse, anchetatorii au concluzionat că adolescentul a atacat-o pe Raisa cu un obiect tăietor-înțepător, posibil un cuțit, și a strangulat-o cu o funie din material textil.

„Relevantă în cauză a fost expertiza genetică judiciară efectuată asupra unui obiect vestimentar ridicat de la inculpatul minor Codreanu Nicolas Masi, în urma examinării fizice a acestuia. Conform concluziilor acestei expertize, obiectul vestimentar ridicat de la persoana bănuită prezenta urme de sânge uman, iar în urma genotipării acestei probe a rezultat că aparţinea victimei Stan Raisa Maria Nicoleta. Având în vedere faptul că din probele administrate până în prezent a reieşit că minorul Codreanu Nicolas Masi, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei Stan Raisa Maria Nicoleta datorată vârstei foarte fragede (2 ani şi 5 luni), i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător, posibil cuţit, şi a strangulat-o folosind o funie din material textil”, a transmis sursa citată.

Minorul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de omor calificat. El urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. În prezent, autoritățile continuă investigațiile pentru a determina dacă au existat și alte persoane implicate în acest act îngrozitor.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri