Copil de 10 ani mort după ce a fost strivit de două plăci de beton

În data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 11.28, în urma unui apel 112, polițiștii gălățeni au fost sesizați cu privire la faptul că un copil minor a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placa de beton din gardul ce împrejmuiește un teren de fotbal ce aparține de stadionul ”Dunărea” din municipiul Galați.

Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care două placi de beton s-ar fi desprins din gard și ar fi căzut peste acesta. Plăcile de beton i-au cauzat copilului mai multe răni la nivelul capului și a corpului.

Minorului i s-a acordat primul ajutor de către personalul medical de la Serviciul Județean de Ambulanta Galați, după care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf Ioan” din municipiul Galați. Din păcate la câteva minute după ce a ajuns la spital copilul a decedat.

”În cauză de față s-a  întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite ulterior cauzele producerii acestui accident nefericit” a precizat agent șef principal Stoica Ciprian Teodor, de la Biroul de presă al IPJ Galați. 

Sursa: Realitatea de Galati

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri