Grav accident rutier, în judeţul Dolj

Familia care, miercuri dimineaţa, a fost implicată într-un accident rutier, în judeţul Dolj, în care un copil în vârstă de patru ani a murit, avea reşedinţa în judeţul Olt, la Drăgăneşti.

Tatăl în vârstă de 40 de ani era cetăţean egiptean. El se întorcea acasă, la Drăgăneşti Olt, din Italia, de la muncă, alături de soţia sa în vârstă de 32 de ani, şi de cei trei copii, în vârstă de patru, 10 şi 11 ani.

Pe drumul naţional DN 6, în comuna Leu, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat cu maşina într-un cap de pod şi s-a răsturnat, pe plafonu. Copilul cel mic a murit pe loc, iar femeia şi ceilalţi doi copii au ajuns la spital.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către judeţul Olt, a lovit un cap de pod, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, o femeie de 32 de ani,  şi doi copii de 10 şi 11 ani,  pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din păcate, un alt copil,  în vîrstă de 4 ani, pasager în autoturism a decedat la faţa locului.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Sursa: Realitatea de Olt

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri