Imediat după ce a câștigat alegerile interne în PNL Suceava, Gheorghe Flutur și-a anunțat public susținerea totală pentru Florin Cîțu

Liderul PNL Suceava Gheorghe Flutur a fost reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, la şedinţa liberalilor suceveni fiind prezent premierul Florin Cîţu, dar şi mai mulţi miniştri şi lideri ai PNL.

Gheorghe Flutur a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al PNL Suceava, el spunând imediat după ce a fost reconfirmat în acest post că mesajul conducerii filialei sucevene este unul de ”susţinere totală” pentru Florin Cîţu la şefia partidului.

„Ne punem speranţa în capacitatea premierului Florin Cîţu de a veni cu un suflu nou, ca preşedinte, foarte necesar în vederea câştigării tuturor alegerilor din 2024”, a declarat Gheorghe Flutur.

Flutur a mai spus că ponderea aleşilor locali în noul Birou Permanent Judeţean al organizaţiei a crescut, el reamintind că PNL are în judeţ 57 de primari.

La reuniunea PNL Suceava nu a fost prezent liderul formaţiunii, Ludovic Orban. În schimb, au fost în sală miniştrii Neculai Ciucă, Lucian Bode, Virgil Popescu şi Sorin Cîmpeanu, dar şi mai mulţi lideri ai PNL, între care Rareş Bogdan, Robert Sighiartău, Alina Gorghiu şi Florin Roman.

Filiala suceveană a fost prima în care s-au desfăşurat alegeri interne, în weekend fiind programată o reuniune similară şi la PNL Iaşi.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri