Cristian Popescu Piedone nu mai vrea „jumătate de stație de metrou”. Primarul a decis să demoleze chioșcurile amplasate ilegal la Izvor

O firmă din cadrul Primăriei Sectorului 5 din Capitală a demolat în noaptea de marți spre miercuri chioșcurile amplasate ilegal de sindicatul de la metrou în stația Izvor, asta după ce primarul Cristian Popescu Piedone a fost înregistrat de DNA când îi cerea lui Ion Rădoi „juma’ de stație” pentru a nu demola respectivele magazine.

Demolarea chișcurilor s-a produs la o săptămână după ce procurorii anticorupție au deschis un dosar penal ce viza acțiunile liderului de sindicat de la Metrou, Ion Rădoi, care a încercat să împiedice demolarea chișcurilor, conform G4media.ro.

În urmă cu două zile au fost publicate stenogramele din dosarul DNA, iar în respectivul document Piedone îi cerea lui Ion Rădoi să îi dea jumătate de stație de metrou pentru spații comerciale. Se pare, totuși, că presiunea mediatică l-a convins pe Piedone să le demoleze, asta după ce el și Robert Negoiță au rămas singurii edili care nu le-au demolat. Ulterior, Piedone a declarat pentru sursa citată că „a fost o glumă”.

În acest moment, singurul sector care nu a demolat chioșcurile amplasate ilegal este Sectorul 3, condus de primarul Robert Negoiță, care apare și el în stenogramele din dosarul DNA, jucând la cacealma.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri