Președintele Iohannis: ”Trist, dar adevărat. Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de astăzi este cuvântul este criză”

Klaus Iohannis spune că România este în criză, după ce Florin Cîțu a fost demis cu un număr record de voturi la o moțiune de cenzură.

Președintele îi consideră iresponsabili pe unii politicieni, pentru că au suprapus o criză politică pentru una sanitară și economică.

”Trist, dar adevărat. Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de astăzi este cuvântul este criză.Suntem într-o criză a sistemului sanitar, suntem în plină pandemie. Valul 4 ne-a lovit și ne-a lovit rău. Suntem într-o criză a prețului la energie, o criză europeană și globală. Unii politicieni au adăugat o criză a guvernării. Astfel, a fost votată o moțiune de cenzură care a fost votată și care a avut succes. Cum se mai spune colocvial, guvernul a picat. S-au spus multe în politică, majoritatea urâte. S-au acuzat de multe lucruri urâte, mai ales în interiorul partidului, oamenii nu mai știu ce să înțeleagă. Este o situație complicată.”, a spus Klaus Iohannis.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri