Simona Halep, eliminată de la Indian Wells

Sportiva în vârstă de 30 de ani a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich (100 WTA), scor 5-7, 4-6, în turul trei de la Indian Wells!

Fostul lider mondial pare că nu se regăsește, astfel că anul 2021 continuă să fie unul plin de nereușite pe plan profesional. După ce a fost nevoită să stea mai multe luni pe marginea terenului din cauza accidentărilor, acum, Halep nu reușește să își impună jocul de la revenire, astfel că rămâne fără trofeu câștigat în acest an.

La Indian Wells, Simona a sperat că va regăsi triumful, astfel că succesul din primul meci, contra Martei Kostyuk, scor 7-6(2), 6-1, i-a dat încredere româncei. Acum însă, locul 100 WTA a fost o „nucă” prea tare pentru Halep, care s-a văzut învinsă în finalul partidei, după o dispută echilibrată.

Aliaksadra Sasnovich, cea care o eliminase pe Emma Răducanu în turul doi, a învins-o pe Simona Halep, la capătul unui meci care a durat o oră și 40 de minute. Bielorusa s-a calificat în optimile Indian Wells, acolo unde va întâlni câștigătoarea meciului dintre Petra Kvitova și Victoria Azarenka.

Citește și: PRIMELE CUVINTE ALE SIMONEI HALEP, DUPĂ EȘECUL DE LA INDIAN WELLS!

În turul al treilea au pierdut şi celelalte două românce: Sorana Cîrstea a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, a patra favorită, cu 4-6, 6-4, 7-6 (3), iar Irina Begu a fost eliminată de americanca Shelby Rogers cu 6-0, 6-2.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri