Un autobuz a spulberat barierele în funcțiune, la Tinosu. Incidentul, surprins de camere video

 
 

CFR Infrastructură a publicat imagini surprinse la trecerea la nivel cu calea ferată, între stațiile Crivina și Brazi, unde un autobuz a spulberat, marți după-amiază, barierele în funcțiune.

“Un nou caz de inconștiență a fost surprins pe 26 octombrie 2021, la ora 14.15, de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 45+200, situată între stațiile Crivina – Brazi, județul PRAHOVA.

Deși semnalele de avertizare sunt în funcțiune, iar brațele barierei în mișcare, șoferul forțează traversarea și rupe un braț al barierei, punând astfel în pericol nu doar propria viață, ci și viețile pasagerilor.

Imaginile au fost transmise și reprezentanților Poliției pentru identificarea conducătorului auto”, au explicat reprezentanții CFR Infrastructură, cu privire la incidentul petrecut la barierele de la Tinosu.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a CFR Infrastructură.

IJP Prahova, după incidentul care a distrus barierele de la Tinosu: Cercetări pentru distrugere și semnalizare falsă

“La data de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova s-au sesizat din oficiu despre faptul că un autobuz ar fi forțat trecerea la nivel cu calea ferată, din localitatea Tinosu, situată la km. feroviar 45+200, prevăzută cu semibariere tip BAT.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care la scurt timp a identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în comuna Gorgota, județul Prahova.

Nu au rezultat victime omenești și nici întârzieri de trenuri, apărătoarea din plastic a semaforului electric de culoare roșie fiind deteriorată.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și semnalizare falsă.

Sursa: Realitatea de Prahova

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri