Arafat: Avem 11 clădiri de şcoli care au avut fisuri. Elevii sunt acum în vacanţă. Până se întorc, aceste şcoli vor fi expertizate şi bineînţeles, dacă sunt probleme, atunci nu se întorc elevii acolo

Şeful DSU Raed Arafat a precizat că, în urma cutremurului de marţi, sunt11 clădiri de şcoli care au avut fisuri. „Elevii sunt acum în vacanţă. Până se întorc, aceste şcoli vor fi expertizate şi bineînţeles, dacă sunt probleme, atunci nu se întorc elevii acolo”, a adăugat el.

 „O să revin la ce s-a întâmplat ieri. (…) Avem 11 clădiri de şcoli care au avut fisuri. Elevii sunt acum în vacanţă. Până se întorc, aceste şcoli vor fi expertizate şi bineînţeles, dacă sunt probleme, atunci nu se întorc elevii acolo, dar dacă sunt doar fisuri superficiale, ele se repară, dar asta nu pune în pericol viaţa elevilor şi atunci ei se întorc la şcoală. Deci evaluările se vor face înainte, în perioada aceasta, înainte ca elevii să se întoarcă la şcoală”, a precizat Raed Arafat, la finalul şedinţei de Guvern de miercuri.

 

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri