Elena Udrea rupe tăcerea: primul INTERVIU din închisoare. Anca Alexandrescu: Avem DOCUMENTELE SECRETE care dinamitează România! Și este abia începutul!

Interviu exploziv realizat de Anca Alexandrescu. Realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel a stat față în față cu Elena Udrea la Penitenciarul Târgșor, acolo unde este închisă. Udrea a pus la dispoziția Realitatea PLUS, prin intermediul avocaților, familiei și prietenilor, un număr extrem de mare de documente, mesaje și înregistrări care vor dinamita din temelii România. Politicieni, oameni de afaceri, servicii secrete – cu toții vor tremura când vor vedea, ÎN EXCLUSIVITATE la Realitatea PLUS, adevărata față a Elenei Udrea. Dovada că blonda de la Cotroceni, cum i-au spus mulți, nu a fost nicicând „o fustă roșie” pe biroul de la Cotroceni. Vor tremura cu toții în fața televizoarelor! Inteligența și tăria de care a dat dovadă atunci și mai ales ACUM vor face să curgă multă cerneală în presă. Zarurile au fost aruncate! Începe declinul Statului Paralel! 

„Mă aflu chiar în fața Penitenciarului Târgșor de lângă Ploiești. Am realizat un interviu cu Elena Udrea, doar 45 de minute, atât ne-au fost aprobate, dar vă spun de pe acum că fac mâine cerere pentru un al doilea interviu, pentru că nu a spus decât mică parte din ceea ce știe Elena Udrea.

Anca Alexandrescu: Acest interviu va arunca în aer lumea politică, serviciile secrete și tot ceea ce există în România

Vreau să vă spun un lucru: acest interviu va arunca în aer lumea politică, serviciile secrete și tot ceea ce există în România. Sunt lucruri care nu s-au spus niciodată, lucruri pe care Elena Udrea le-a ținut, lucruri care se întâmplă astăzi. Nu este vorba despre trecut, este vorba despre prezent. O să aflați din acest interviu cine a pus bazele statului paralel, de ce s-a întâmplat acest lucru, ce se întâmplă astăzi cu aceeași oameni care au pus bazele statului paralel, cine îi dirijează și de unde îi dirijează pe acești oameni; ce implicații au avut serviciile secrete în justiție și au în continuare; ce informații a primit Elena Udrea despre dosarul său, cum a fost făcut. 

Imagine

Realitatea PLUS a intrat în posesia documentelor care vor detona Statul Paralel

Avem documente. Suntem în posesia unor documente care vor arunca în aer și sistemul de justiție, și serviciile secrete căci Elena Udrea, prin intermediul avocaților și a familiei sale, ne-a pus la dispoziția redacției o serie de documente, înregistrări, mesaje. Ele se află în sediul redacției. Suntem o televiziune asumată și vom face publice toate aceste documente.

O să aflați și cum a fost relația Elenei Udrea cu Traian Băsescu și ce s-a spus despre aceasta, ce este adevărat și ce nu este adevărat. Despre Florian Coldea, despre Laura Codruța Kovesi, despre o posibilă candidatură a Laurei Codruța Kovesi, despre cum funcționează presiunile de la Bruxelles asupra sistemului de justiție românesc. Despre toate încrengăturile politice care au fost în ultimii aproape 20 de ani în România. Despre cum se dădeau banii la partide. Despre cum funcționează astăzi, și despre cum au luat anumiți oameni politici bani din dosarele mari: Microsoft, EADS.

Interviul-eveniment din penitenciar s-a ținut în camera în care Elena Udrea și-a ținut în brațe fetița

Interviul nostru s-a desfășurat chiar în camera unde Elena Udrea se întălnește cu fetița ei. Pot spune că Elena Udrea a fost chiar relaxată. Foarte interesat ce ne-a spus despre cum ar trebui să se poarte statul român cu deținuții.

Imagine

Ce înseamnă, de fapt, gestul controversat cu degetul la nas? Mesajul va fi decriptat în totalitate!

Apropo, știi ce înseamnă semnul ăsta? (mana dusă la nas, n.r.) O să aflați din interviul cu Elena Udrea. Astăzi ne-a dezvăluit exact întregul mesaj. Și da, pot să-ți spun că Elena Udrea nu este resemnată. Elena Udrea este decisă să meargă până la capăt, este doar începutul unor dezvăluiri. Vom continua și noi demersurile, va face și ea demersurile sale, pentru că niște oameni care în continuare se află la anumite butoane ale țării numită România încreacă să pună mâna pe putere din nou”, a spus jurnalista Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel.

Interviul cu Elena Udrea va fi difuzat în această duminică, în exclusivitate la Realitatea PLUS, la ora 21:00.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri