Anca Alexandrescu aruncă bomba. Înregistrări halucinante, rețeaua de penali coordonată de Coldea și Dumbravă – AUDIO

Bomba momentului la Culisele Statului Paralel. Anca Alexandrescu și Liviu Alexa au prezentat o serie de înregistrări și informații care dovedesc ceea ce jurnalista Realitatea Plus susține de câteva luni, că generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au format un grup infracțional organizat pentru a “rezolva” dosare în justiție si nu numai! Într-o primă înregistrate, omul de afaceri Cătălin Hideg stă de vorbă cu un avocat apropiat anturajului Coldea-Dumbravă.  Hideg, patronul Sanimed, ar fi făcut un denunț împotriva lui Florian Coldea, la DNA, săptămâna trecută. 

„Mi-am dorit atât de mult să apară aceste înregistrări și să fie preluate în toată presa, pentru că dl. Dumbravă și Coldea merită un tratament special și despre un avocat care are legătură cu cei doi, n-ar legătură că a fost si avocatul Alinei Bica.

Este a nu știu câta probă pe care o aduc, acestea au fost depuse la DNA săptămâna trecută, iar marți omul de afaceri va merge la DNA. Mi-a promis că-mi va acorda un interviu în exclusivitate și mi-a spus că-mi va arăta și miza acestui atac, acești oameni vor să-i ia afacerea.
Planează suspiciuni și asupra unei ambasade, pentru că omul de afaceri a mers și la sediul ambasadei SUA să prezinte probe și la scurt timp un intermediar l-a contactat în numele lui Coldea, să-l amenințe și să facă presiuni asupra sa”, a relatat Anca Alexandrescu, înainte de prezenta, în exclusivitate, înregistările audio care dovedesc amploarea caracatiței create în jurul lui Coldea.

CITEȘTE ȘI: Înregistrare-bombă, cum își negocia generalul SRI Dumitru Dumbravă influența pe lângă judecători – AUDIO

Caracatița lui Coldea, devoalată. Cum erau șantajați oameni de afaceri cu sute de mii de euro – AUDIO

DISCUTIE omul de afaceri Cătălin Hideg – avocatul Doru Trăilă

C.H: Da, dar ce trebuia să se bage în discuția asta cu… Bine, probabil că nu e… ăla, Diacomatu ăla a venit cu scandal la masă.

D.T: Da, da. Nu seamănă ce scrie în presă cu ce s-a întâmplat în realitate. În realitate Diacomatu a vărsat din greșeală paharul de vin, domnul general i-a reproșat, ăla a crezut că-l înjură și atunci a venit paza, l-a luat pe Diacomatu și i-a anulat lu Alexandreasca dreptul de intrare.

C.H: Și domnu Dumbravă ce treabă are? Dumbravă de ce e băgat și el în scandalul ăsta? De ce-l bagă și pe el?

D.T: El a venit a doua zi.

C.H: Aaa, el n-a fost în club.

D.T: El n-a fost în seara aia, el a venit a doua zi abia.

C.H: Da, uite așa.

LIVIU ALEXA: Procuroarea Iorga  e mega focusată să îi aresteze în curând pe cei pomeniți în denunț.

 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri